Sophie debuteert met eerste singles in het Nederlands

Sophie debuteert met eerste singles in het Nederlands

Met 4 singles heeft Sophie de basis gelegd voor wat er komen gaat. Een prachtige in-house productie waar ontzettend veel te ontdekken is. Intussen tijd is een 27 Tapes-sessie opgenomen en verscheidene songs staan in playlists.

Sophie schrijft wonderschone popliedjes in perfecte productie. Ze debuteerde met het emotionele 'We Plukken De Dag' in het voorjaar van 2022 en in samenwerking met Polymoon wordt er met beleid een basis gelegd voor de komende releases. De huidige singles bereikten al duizenden mensen en met het vertrouwen van streaming-services stond ze al in: Equal, Mooi Nederlands, Made in NL, Zij / Haar, en Acoustic Chill.

Behaalde resultaten

 • 1

  Strategie

  Met Sophie zijn we betrokken van creatie tot exploitatie. Door deze aanpak kunnen we anticiperen op de markt en langzaam het fundament voor de releases vastleggen.

 • 2

  Content

  In samenwerking met 27Tapes is er een official video opgenomen. Content dat voor de online exposure van essentieel belang is geweest. De studio biedt een basis in het schrijfproces.

 • 3

  Streaming

  Stap voor stap hopen we meer mensen te bereiken en de schoonheid van deze nummers over te brengen. Door de continue support van streaming-diensten reikt de muziek van Sophie steeds verder.

 • 4

  Productie

  Door de samenwerking met de Studio kunnen we met zorg anticiperen binnen de creatieve grenzen van het project. De productie en timing van de songs zijn perfect afgestemd op het doel.

"

"De samenwerking met Polymoon is als een extra bandlid"

Sophie van Schaick

Sophie

Sophie in de Studio