Mitch Rivers is terug met een vlijmscherpe in-house productie

Mitch Rivers is terug met een vlijmscherpe in-house productie

Mitch Rivers is geen onbekende meer in de industrie; met zijn nieuwe sound nemen we daarom echt de tijd. Down The River is de aanzet tot dit nieuwe geluid en staat momenteel in de grotere playlists.

Mitch Rivers bracht in 2018 zijn soul & roots-achtige album 'Restless Soul, Heartless City' uit. Nu waagt hij zich aan een gedurfde nieuwe sound waar hij binnen het genre pop, zwoele R&B en vlijmscherpe ballads maakt. De multi-instrumentalist laat zich niet beperken door verwachtingen en kiest zijn eigen pad. We nemen de tijd zijn doelgroep te (her)activeren en brengen gestaag zijn nieuwe sound ten gehore.

Behaalde resultaten

 • 1

  Productie

  Een perfecte in-house productie van de single Down The River. Door de creatieve vrijheid en begeleiding op maat is de single op weg een van zijn betere streaming-singles te worden.

 • 2

  Streaming activatie

  Door een gedegen activatie is er een sterke basis gecreëerd. Door impactvolle playlists als Stay Tuned en Acoustic Winter, ontdekken steeds meer mensen de muziek van Mitch Rivers.

 • 3

  Optimalisatie

  Mitch Rivers is terug van weggeweest. Daardoor werken we met beleid aan de komende releases en zorgen we voor een schone lei. We zijn betrokken bij de productie, profilering en activatie.

 • 4

  Strategie

  Door stapsgewijs het verhaal te vertellen in perfecte popsongs, activeren we een nieuwe doelgroep. In het verlengde van deze basis hopen we een brug te slaan naar pers & radio.

"

"Music transcends, it connects our experiences, it creates a moment for emotions to be.. it’s healing.."

Mitch

Mitch Rivers

Mitch Rivers